Elhandel

Vi erbjuder rörligt månadpris- och timprisavtal. Du kan läsa mer om våra olika elhandelsalternativ under fliken ”Elpriser och avtal” till vänster.

Förnybar och lokalt producerad el

Vårt elhandelsföretag Ålem Energi AB har 100% förnybar, närproducerad och miljömärkt el.

När du köper el till ditt hem köper du dels leveransen från ditt elnätsföretag. Det elnät, och därmed elnätsavtal, som du har kan du inte välja själv utan det är det företag som har ledningarna fram till din anslutningspunkt som du är bunden till. Men du köper även själva energin från ett elhandelsföretag, och detta elhandelsavtal kan du själva var du vill teckna.

Vår el produceras främst av våra tre egna vattenkraftverk i Alsterån, vindkraftverk och vår solcellsanläggning. Vi strävar ständigt mot att utöka våra förnybara energianläggningar.

Det är inte bara produktionen som är lokal, vi finns på plats i Timmernabben. Kom förbi och träffa vår engagerade kundservice som kan berätta mer för dig om våra elhandelsalternativ.

Du har som kund hos oss möjlighet att ha koll på din förbrukning och produktion via Ålem Energi-appen. Du laddar enkelt ner appen genom att söka på “Ålem Energi” i din appbutik.

Sidan uppdaterad 28 november 2023